Εορτασμός Επετείου 25ης Μαρτίου 1821

Την Παρασκευή 23/3/2018 πραγματοποιήθηκε η γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στον Πολυχώρο του σχολικού μας συγκροτήματος. Παρακολουθήσαμε μια εξαιρετική γιορτή, όπου η απαγγελία κειμένων πλαισιώθηκε από τραγούδια συνοδευόμενα από μουσικά όργανα, τόσο από τη χορωδία όσο και από μεμονωμένες μαθήτριες. Η συγκίνηση και ο ενθουσιασμός όλων ήταν μεγάλος και κορυφώθηκε στο κλείσιμο της γιορτής, με το χορευτικό στο τραγούδι “Να ‘τανε το ’21” (συρτάκι).

Θερμά συγχαρητήρια στους υπεύθυνους καθηγητές και καθηγήτριες που επιμελήθηκαν τη γιορτή, κ. Καστίδου Νόπη, κ.Καραβίδα Πένη και κ.Πατόπουλο Γρηγόρη, καθώς και σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν:

Κοντογουλίδου Σοφία, Κυριάκου Ζωή, Αλαγκιοζίδου Ευαγγελία, Κελεκίδου Ευτυχία, Κετίκογλου Ελπίδα, Συροπούλου Ιωάννα, Ακριβοπούλου Κων/να, Μαυρόπουλος Φιλάρετος, Εφραιμίδης Πλούταρχος, Καλαϊτζίδης Νικηφόρος, Λιάβα Ελισάβετ, Τσαουσίδου Μαρία, Κοτζαμπασοπούλου Ευθυμία, Τρικαλιώτη Γεωργία, Τσιτάκη Παγώνα, Ευθυμιάδης Θεόφιλος, Καρώνης Χρήστος.